Kryptovaluta

Bjørn Willum rapporterer hyppigt om kryptovaluta. Se, læs eller lyt til hans reportager fra Island, Schweiz og Liechtenstein.

Vestager gransker Facebooks kryptovaluta

Læs interview med den danske EU-kommissær i Magasinet Finans fra oktober 2019.

Vestager gransker Facebooks kryptovaluta

Facebook vil lancere kryptovalutaen libra til næste år, men den danske konkurrencekommisær Margrethe Vestager, der fra 1. november får overordnet ansvar for det digitale område i EU-Kommissionen, undersøger allerede om den vil forvride konkurrencen på betalingsområdet.Se videoen og bliv klogere.

Slået op af Finansforbundet (DK) i Onsdag den 16. oktober 2019
Vestager gransker Facebooks kryptovaluta

Artiklen udkom først i Nyhedsbrevet Finans, hvor den omgående blev citeret af Bloomberg og flere andre medier.

Bitcoin-farmere kaster sig over Nordeuropa

Se video-reportagen fra Island herunder og læs mere i Magasinet Finans eller Lyt til reportagen ‘Island – Bitcoins Vilde Vesten’ i programmet Digitalt på P1.

https://www.facebook.com/finansforbundet/videos/1831366766946776/

Problemet med minedrift af bitcoin er manglen på strøm i verden. 

Dansker bag bitcoin-boom i Schweiz
Mindst otte banker – hovedsageligt fra Schweiz – er begyndt at give deres kunder mulighed for at købe, sælge og opbevare bitcoin. Det skyldes især klare regler på området i Schweiz og Liechtenstein, mener Niklas Nikolajsen, stifter af kryptomæglervirksomheden Bitcoin Suisse. 

Bitcoin-boom i Alperne

Dansker bag bitcoin-boom i Schweiz!Mindst otte banker – hovedsageligt fra Schweiz – er begyndt at give deres kunder mulighed for at købe, sælge og opbevare bitcoin. Det skyldes især klare regler på området i Schweiz og Liechtenstein, mener Niklas Nikolajsen, stifter af kryptomæglervirksomheden Bitcoin Suisse. Se videoen og læs historien i næste nummer af Magasinet Finans, der udkommer i denne uge. Du kan også læse vores online artikel om emnet her: https://goo.gl/x1tuUq

Slået op af Finansforbundet (DK) i Mandag den 20. august 2018

Det er kun begyndelsen. Vi er allerede på månen. Nu tager vi til Mars.

Bitcoin-milliarder gemt i en bunker

Se Bjørn Willum finde en hemmelig schweizisk bunker med bitcoin-milliarder. 

Fintech-eksperten Christian Holm brugte to år på at sikre Bitcoin mod tyveri

Investeringsfonde har tøvet med at gå ind på det her marked, fordi der ikke har været noget sikker løsning. Det er så hvad vi tilbyde.